[+]

Photo: Taylor Van Horne; Designer: Taylor Van Horne, Architect

RATE IT:
No votes yet

The dank residue of winter is stopped cold and wet in its tracks by a well-designed mudroom. Such a transition space not only separates interior rooms from the blustery outside world, but also imposes some order on what otherwise would be a damp pile of boots and parkas. Here, a long wall of cubbies and cupboards organizes this basement mudroom in Sandy, Utah. The troops enter from the garage (door at right), unload wet gear, then head up the stairs, which are screened by the organizing wall.

Related














Bold Style Calendar

Apr
16
Create a Stunning Centerpiece

Present a natural style at your Thanksgiving table this year. Use berries and plants to creatively accent the... » See Full Calendar