[+]

Rob D. Brodman

RATE IT:
Average: 3 (1 vote)


The 5- by 9-foot family entry at the Palo Alto, California, home provides order with a targeted hit of color. Just inside the door from the garage, this alcove at the rear of the kitchen includes a low shoe bench, mail slots, and an outlet for recharging cell phones and digital cameras. 

Design: Stoltz Kau Architects, Eastsound, WA (stoltzkau.com or 360/376-7521)

Related


Get This Look

Stained plywood turns the cabinetry into a geometric composition. The open shelving is left natural; horizontal bands of red-orange tie the two halves of the arrangement together. 












Around The Web



Bold Style Calendar

Aug
21
Fast Setting

For a beautiful (and stress-free) table setting at Thanksgiving, place a name tag on the stem of a... » See Full Calendar